Перейти до основного вмісту
[email protected]
вул. Небесної Сотні (Стасюка), 4-д, 58013, м. Чернівці
Головна
Новини
Про кафедру
Історія кафедри
Співробітники
Нормативні засади дільності кафедри
Асоціація випускників
Інфраструктура
Корисні посилання
Контакти
Діяльність
Наукова
Навчально-методична
Міжнародна
Неформальна освіта
Спортивно-масова робота
Співпраця
Підвищення кваліфікації для тренерів
Освітні програми
Студенту
Розклад занять та сесій
Графік проведення консультацій
Силабуси та робочі програми дисциплін
Наукова робота
Практика
Теми курсових і кваліфікаційних робіт
Вибір дисциплін
Підсумкова атестація
Студентське самоврядування
Рейтинг студентів
Плата за навчання
Зразки заяв
Запобігання корупції
Академічна доброчесність
Абітурієнту
Бакалаврат
Магістратура
Аспірантура
День відкритих дверей
Поселення в гуртожиток
Вартість навчання
Анкетування
Анкетування
Опитування для стейкхолдерів
Акредитація
ВСО "Бакалавр"
ВСО "Магістр"
Аспірантура
Скринька довіри
2 курс
>
Студенту
>
Силабуси та робочі програми дисциплін
>
Силабуси дисциплін
>
Магістр
>
2 курс
Обов'язкові дисципліни
ОК 13 Управління проєктами у фізичній культурі і спорті (ОПП2023)
ОК 12 Управління проєктами у фізичній культурі і спорті (ОПП2024)
ОК 13 Психологічний супровід спортивної підготовки
ОК 15 Кваліфікаційна робота (ОПП2023)
ОК 16 Кваліфікаційна робота (ОПП2024)
Вибіркові дисципліни
ВК 03-04 Технології відновлення та підвищення працездатності у спорті
ВК 03-04 Вікова анатомія і фізіологія
ВК 03-04 Фітнес-технології у фізичній культурі і спорті
ВК 03-04 Тестування в системі управління підготовкою спортсменів
ВК 03-04 Фізіологічні основи фітнес тренування
ВК 03-04 Адаптація функціональних систем в процесі спортивного тренування
ВК 05-07 Актуальні проблеми фізичної культури і спорту
ВК 05-07 Раціональне харчування у фітнесі
ВК 05-07 Історико-культурна спадщина Олімпійських ігор
ВК 05-07 Олімпійська освіта
ВК 05-07 Проєктування персональних фітнес-програм
ВК 05-07 Олімпійський рух в сучасному суспільстві
ВК 05-07 Основи спортивного харчування
ВК 05-07 Основи сучасної дієтології
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів.
Налаштування конфіденційності
Прийняти все
Тільки системні